Invitație la Întâlnirea RLUG Octombrie ’11

A sosit iarăși momentul în care am plăcerea să lansez invitația la întâlnirea lunară a pasionaților de Linux și open source – Întâlnirea RLUG Octombrie ’11, organizată de Asociația ProLinux și ROSedu.

Întâlnirea are loc joi 13 octombrie, la ora 19:30 în sala EC 102 la Facultatea de Automatică și Calculatoare de la Politehnica. Vom discuta, ca de obicei, despre Linux, *nix-uri, open source și tehnologii deschise. Apoi vom continua socializarea cu o bere rece (sau un ceai cald, dacă o fi vreme urâtă).

Programul de prezentări este deschis – dacă ai o temă preferată sau ai descoperit un proiect open source interesant înscrie-te cu o prezentare scurtă, de 5 minute (lightning talk) sau chiar cu o prezentare mai lungă.

Nu uita să ne anunți de participare sau de faptul că vei prezenta ceva, pe pagina wiki a întâlnirii.

Te așteptăm cu drag!

Pentru update-uri, poți urmări lista ProLinux, lista RLUG, wiki-ul RLUG, contul @prolinuxro de pe Twitter sau pagina de Facebook.

About
Sunt IT-ist, antreprenor, rocker, cititor de cărţi bune, Linuxist, călător, blogger, twitter-er(?), băutor de Coca-Cola, soţ, fiu neascultător, şofer, apolitic, curios, vesel, ironic… Adică băiat de treabă. S-ar putea spune că sunt bun de pus pe rană, dar îţi recomand totuşi să mergi la medic.