Invitație la Întâlnirea RLUG Februarie ’11

Am plăcerea să lansez, pentru prima dată “live” pe blog-ul ProLinux, această invitație publică la Întâlnirea RLUG Februarie ’11.

Ca și în luna ianuarie, locul de întâlnire este una din sălile EC* (EC002 sau EC102) de la Facultatea de Automatică și Calculatoare. Data întâlnirii este joi 10 februarie, iar ostilitățile încep la ora 19.

Lista de prezentări tehnice nu este încă definitivată, așa că dacă vrei să ne prezinți un proiect sau o tehnologie interesantă, te poți înscrie pe wiki. De asemenea, te rugăm să confirmi participarea editând secțiunea corespunzătoare de pe pagina întâlnirii.

Te așteptăm cu drag!

Pentru update-uri, urmărește lista ProLinux, lista RLUG, wiki-ul RLUG, contul @prolinuxro de pe Twitter sau pagina de Facebook.

About
Sunt IT-ist, antreprenor, rocker, cititor de cărţi bune, Linuxist, călător, blogger, twitter-er(?), băutor de Coca-Cola, soţ, fiu neascultător, şofer, apolitic, curios, vesel, ironic… Adică băiat de treabă. S-ar putea spune că sunt bun de pus pe rană, dar îţi recomand totuşi să mergi la medic.