Invitație la Întâlnirea RLUG Noiembrie ’11

Următoarea întâlnire RLUG, cea din noiembrie 2011, organizată de Asociația ProLinux și ROSEdu, marchează un milestone important: se împlinesc doi ani de când ne întâlnim, fără întrerupere! Doi ani în care pasionații de Linux și open source s-au cunoscut, au schimbat informații și au dezbătut probleme importante (cum ar fi vim vs emacs).

Îmi face deci o deosebită plăcere să vă invit, ca de obicei în a doua joi a lunii, pe data de 10 noiembire, la ora 19:45 în sala EC102 de la Facultatea de Automatică și Calculatoare de la Politehnica.

Fiind o întâlnire aniversară, programul o să fie și mai relaxat decât de obicei, dar dacă ai o prezentare interesantă, înscrie-te pe pagina wiki a întâlnirii. Nu uita să ne anunți participarea chiar dacă ești un “simplu spectator”.

Te așteptăm cu drag (și dacă ești cuminte, și cu pișcoturi…)!

Pentru update-uri, poți urmări lista ProLinux, lista RLUG, wiki-ul RLUG, contul @prolinuxro de pe Twitter sau pagina de Facebook.

About
Sunt IT-ist, antreprenor, rocker, cititor de cărţi bune, Linuxist, călător, blogger, twitter-er(?), băutor de Coca-Cola, soţ, fiu neascultător, şofer, apolitic, curios, vesel, ironic… Adică băiat de treabă. S-ar putea spune că sunt bun de pus pe rană, dar îţi recomand totuşi să mergi la medic.