A început concursul de fotografie Wiki Loves Monuments: prima zi

ProLinux organizează impreună cu Wikipedia în limba româna concursul Wiki Loves Monuments, care își propune să strângă în cursul lunii septembrie fotografii cu monumentele istorice din România pentru a fi publicate pe Wikipedia: facem cultura noastră mai cunoscută, îmbogățim enciclopedia, învățăm despre licențele libere, câștigăm experiență și, de ce nu, și niște premii.

Și dacă am spus că se desfășoară in cursul lunii septembrie, înseamnă ca a început de ieri! Iată și rezultatele primei zile: pe Wikimedia Commons au fost trimise 56 de imagini si pe grupul Flickr 19, deci un total de 75 de imagini, nu e un început rau :) Hai și voi!

commons upload flickr upload

E foarte usor sa contribuiți, am pregătit pentru voi două filmulețe, unul care vă arată cum se pot trimite fotografiile folosind Wikimedia Commons și un altul care vă arată cum se pot trimite fotografiile folosind Flickr:


Încărcare la Wikimedia Commons


Încărcare pe grupul Flickr

About
Se ocupă cu grafică și fotografie folosind exclusiv programe libere, îi place să îi invețe și pe altii despre asemenea programe. Dar mai ales sa facă fotografii... de preferat indecente :)