Ultima săptămână din Wiki Loves Monuments

Campania și concursul de fotografie liberă Wiki Loves Monuments, organizate de Wikipedia in limba română și Asociația ProLinux intră în ultima săptămâna, mai aveți doar câteva zile în care mai puteți trimite fotografii cu monumente istorice din România la Wikipedia și participa la concurs (bineînțeles, sperăm că veți continua să contribuiți și după încheierea concursului).

Ieri, după a treia săptămână de desfășurare a campaniei, numarul de fotografii trimise de zecile de participanți depășise deja 2500 (acum deja depășeste 2750 și continuă să crească), iată cum a fost evoluția de pina acum (oare ce surprize ne mai așteaptă?):

wlmro 2500

Ca o motivație pentru contribuții, puteți citi un interviu cu Corina Chirilă, cea care pina acum a contribuit numărul cel mai mare de imagini (497), o adevărată poveste de succes.

Și nu în ultimul rând, vă invitam să participați duminică în București la o întâlnire și vânatoare de fotografii cu monumente, unde puteți cunoaște și alți participanți. Iar dacă nu sunteți din București, puteți sa va organizați propria ieșire, unde sa va deveți cu prieteni contribuitori sau să vă faceți noi prieteni.

Succes!

About
Se ocupă cu grafică și fotografie folosind exclusiv programe libere, îi place să îi invețe și pe altii despre asemenea programe. Dar mai ales sa facă fotografii... de preferat indecente :)