Invitație la Întâlnirea RLUG August ’11

Ok, știu că este vară, e cald afară și visezi la cărări de munte sau nisip fin. Dar și aici în București poți să faci ceva interesant săptămâna viitoare – să participi la Întâlnirea RLUG August ’11, organizată de Asociația ProLinux, împreună cu ROSEdu.

Te așteptăm joi, 11 august, la ora 19:30, în sala EC 002 de la Facultatea de Automatică și Calculatoare. Vom discuta, ca de obicei, despre Linux, *nix-uri, open source și tehnologii deschise. Apoi vom continua socializarea cu o bere rece.

Programul de prezentări este deschis – dacă ai o temă preferată sau ai descoperit un proiect open source interesant înscrie-te cu o prezentare scurtă, de 5 minute (lightning talk) sau chiar cu o prezentare mai lungă.

Nu uita să ne anunți de participare sau de faptul că vei prezenta ceva, pe pagina wiki a întâlnirii.

Te așteptăm cu drag!

Pentru update-uri, poți urmări lista ProLinux, lista RLUG, wiki-ul RLUG, contul @prolinuxro de pe Twitter sau pagina de Facebook.

About
Sunt IT-ist, antreprenor, rocker, cititor de cărţi bune, Linuxist, călător, blogger, twitter-er(?), băutor de Coca-Cola, soţ, fiu neascultător, şofer, apolitic, curios, vesel, ironic… Adică băiat de treabă. S-ar putea spune că sunt bun de pus pe rană, dar îţi recomand totuşi să mergi la medic.